O autoru 

Radna biografija

Fadil Jonuz je rođen 1971 god  u Boljanićima kod Pljevalja u Crnoj Gori. Po zanimanju je diplomirani psiholog.

Završio je Vazduhoplovnu vojnu gimnaziju „Maršal Tito“ u Mostaru 1989 god. Školovanje nastavio u Vojnoj akademiji Ratnog Vazduhoplovstva i Protivvazdušne odbrane u Sarajevu, ali je isto prekinuo 1992 god. zbog izbijanja rata u BiH, i vratio se u Crnu Goru gdje je ostao do zavrsetka krize u BiH.

Radio je poslije rata kao  prodavac u Sarajevu ( firma Sloga-Kem, Sarajevo od 1996-1997), zatim bio u Njemačkoj, Danskoj i Švedskoj  ( 1997-2001).

Nakon sto se vratio iz inostranstva radio je kao voditelj radio programa (Radio M-Rožaje, Crna Gora, 2001).

Odmah zatim se zaposlio u italijanskoj firmi COGIM  u Peći – Kosovo (2003-2004), a onda radio je  kao menadžer privatne firme SADEX u Kosovskoj Mitrovici na koordiniranju i upravljanju izvoza i uvoza .

Godine 2004 -2005 je počeo raditi  kao službenik za administraciju i logistiku norveške nevladine organizacije ” Norwegian Refugee Council “ ( Norveški savjet za izbjeglice) u Kosovskoj Mitrovici.

Godine 2007 ( od avgusta do sredine novembra) u okviru programa Academic Training Association (ATA), radio je kao pomoćnik program menadžera za nevladinu organizaciju Twinning Platform iz Sarajeva.

Od avgusta 2010 do avgusta 2011 je bio zaposlen u svojstvu pripravnika psihologa u Opštini Pljevlja, Sekretarijatu za društvene djelatnosti.

Trenutno je nezaposlen.


Školovanje 

Septembra 2003 je upisao psihologiju na Univerzitetu u Prištini, sa sjedištem u Kosovskoj Mitrovici a diplomirao februara 2009 godine na temi „ Kreiranje marketinga u muzici

Koautor je jednog naučnog rada iz oblasti psihometrije u saradnji sa grupom profesora psihologije – “ Psihometrijska struktura ljudske srece

Autor je samostalnog istraživačkog rada koji je prezentovan na 56. naučno stručnom skupu psihologa Srbije – Kopaonik 2008  Outdor oglasavanje na Kosovu tokom 2007-2008 godine (tekst verzija,  ili slide show“ prezentacija).

Lični podaci 

Fadil Jonuz je oženjen i otac dvoje djece. Zivi sa porodicom privremeno u Beogradu.

Advertisements

Create a free website or blog at WordPress.com.